Have og Boligservice
www.haveogboligservice.dk haveservice ordne græskanter
www.haveogboligservice.dk Støbearbejde
www.haveogboligservice.dk Fældning af træer 5
www.haveogboligservice.dk handyman pudsning af murværk
www.haveogboligservice.dk Trapezplader på udhus
www.haveogboligservice.dk Pasning og pleje af græsplænen 5

Have & Boligservice

- hvis du ikke har tid til det hele.....

www.haveogboligservice.dk Hækklipning 5

 

Have og Boligservice tilbyder boligejere hjælp til pasning og pleje af haven, endvider tilbydes at udføre reparationer og vedligeholdelse på boligen, byggeopgaver og lign. Til boligforeninger og virksomheder m.fl. tilbydes at forestå den generelle bygningsvedligeholdelse og pasning og pleje af haver og grønne områder. Der udføres alt i haveservice og generel bygningsvedligeholdelse, samt forefaldende arbejde. Arbejde udføres efter aftale og i tæt dialog med kunden. Kontant Have og Boligservice på tlf. 23887930 eller udfyld kontaktformularen i fanen kontakt, så kontakter vi dig snarest muligt.

 

Haveservice tilbyder alt i havearbejde, nyanlæg og omlægning af haver, samt pasning og pleje af din have. Vi foretager beskæring, hækklipning, græsslåning, fjernelse af mos i græsplænen, træfældning m.m. Haveservice etablere belægninger og støttemure, højbede og indkørsler, og tilbyder klargøring og pasning af haver ved hussalg. Meget havearbejde er sæssonarbejde kontakt os tidligt på sæssonen så får vi en samtale om dine og din haves behov og får tilrettelagt og planlagt hvilke arbejdsopgave som skal udføres i 2018. Besøg siden haveservice og se hvilke arbejdsopgaver vi bl.a. udfører.

 

Handyman, udfører reparationer og vedligeholdelsesarbejde på træ- og murværk ude og inde. Vi maler ude og inde og hjælper dig hvis du skal have anlagt en terrasse, rejst et drivhus eller et hegn m.m. Skal du have hængt billeder op, eller flytte rundt på dine møbler, renset en kloak, samlet et møbel, støbt en sokkel eller pudset en væg, eller have klargjort din bolig til salg, så får du hjælp her, se siden med handyman og bliv inspireret til at få udført små som store arbejdsopgaver.

 

Ejendomsservice tilbyder en bred vifte af ydelser til virksomheder, institutioner og boligforening. Det omfatter fleksible løsninger hvor arbejdsopgaver tilrettelægges og udføres i et tæt samarbejde med kunden. Ejendomsservice tilbyder en generel pasning og pleje af grønne områder og bygninger.så de fremstår velholdte og præsentable. Aftalerne tilpasses til dine behov og i overenstemmelse med virksomhedens profil. Vi tilbyder ligeledes vikarordning eller tilkaldefunktion i en periode med behov for en vicevært, pedel eller en havemand.

Kontakt for yderligere info.

 

Så kontakt Klaus på 23887930 eller brug kontaktformularen hvis du har brug haveservice eller en handyman.

www.haveogboligservice.dk Opstilling af drivhus 5
www.haveogboligservice.dk haveservice hækklipning
www.haveogboligservice.dk Beskærig af træer og buskle 5
www.haveogboligservice.dk Haveservice mosfjerner
www.haveogboligservice.dk Bekæmpelse af ukrudt 5
www.haveogboligservice.dk Pasningsaftaler for boligforeninger og ejendomme
www.haveogboligservice.dk fliselægning i Odder
www.haveogboligservice.dk Hegn omkring terrasse 5
www.haveogboligservice.dk Trapesplader på udhus

 

 

Have & Boligservice tilbyder at udføre haveservice og handymandsopgaver hos private og virksomheder. Have & Boligservice servicerer bl.a. i Horsens, Hou, Ørting, Falling, Gylling, Gosmer, Alrø, Rude, Randlev, Saxild, Amstrup, Odder, Torrild, Skanderborg, Hørning, Højbjerg, Tranbjerg, Stilling, Solbjerg, Beder, Mårslet, Malling, Ajstrup og Århus. Ring til Klaus Rommelhoff på mobil 23887930 eller mail på mail kr@haveogboligservice eller brug kontaktformularen her.